Golvvård - Allt matnyttigt beträffande Golvvård

Golvvård i Östersund

Totalt i Östersund finns det 3 städföretag som erbjuder golvvård och många av dessa har flera personer som är duktiga på att städa och vårda golv. Ofta är det besvärligt att hitta en bra golvvårdare i Östersund som kan komma och städa regelbundet samt priserna kan även skilja sig åt ganska mycket. En klar nytta är om man kan få rekommendationer av någon i städbranschen om vilken eller vilka som är bäst på golvvård. Man kan också jämföra olika golvvård- eller städförtetags omdöme på nätet.


Då det i eller nära Östersund finns många inom golvvård är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städtjänster de kan hjälpa till med. Om du kontaktar en någon som ska städa eller vårda ditt golv är det bra ifall du har en uppfattning om vad ni har för golv och hur många kvadratmeter golv ni har samt vilken typ av golvvård som ni efterfrågat och hur frekvent golvet ska städas eller bonas. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika golvvårdsföretag.


Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom golvvård i Östersund är att välja någon golvvårdsfirma nedan eller söka vidare på internet:


Alla städbolag inom Golvvård i ÖstersundPRIMÄR Fastighetsförvaltning AB

Odenskogsvägen 36

831 48 Östersund

063-6605100ISS Facility Services AB

Hagvägen 5

831 48 Östersund

020-155155Thomas Salomonsson Städ AB

Rådhusgatan 76A

831 34 Östersund

063-85790